Renast Bil i Lidingö

Vi vill bara ha nöjda kunder. Och det garanterar vi att du blir. Men skulle du ändå av någon anledning inte vara nöjd med arbetet vi gjort, krediteras du hela kostnaden för vårt arbete!

Tryggt och säkert med försäkringar Att lämna ifrån sig sin bil kan i början kännas lite ovant. Tänk om det händer något? Lugn! Naturligtvis är både bil och personal fullt försäkrade om något skulle inträffa!

Bilverkstad

Renast Bil erbjuder en serviceverkstad med utbildade biltekniker och mekaniker. Vår garagechef har över 30 år i branschen och vår personal har både bra grundutbildning och en hel del specialkunskap.

READ MORE -

Tvätt & Rekond

Renast Bil i Lidingö har lång erfarenhet utav recondservice samt ett gott rykte som kunniga och noggranna. Vi är specialiserade på handtvätt och exklusiv recondservice. För mer info och priser klicka nedan.

READ MORE -

Däckhotell

Vi på Renast Bil i Lidingö vill göra billivet så enkelt som möjligt för dig. Vi erbjuder en rad tjänster som besparar dig tid, arbete och till och med utrymme. Med vår tjänst Renast Bil däckhotell tar vi hand om dina däck tryggt och säkert. Hjulen förvaras svalt, tvättas noggrant och kontrolleras sedan så att de är redo för ännu en säsong på vägarna.

READ MORE -

Få gratis kostnadsförslag redan idag

Skriv till oss
[contact-form-7 id="1381" title="Widget on the front page"]

Rekommendationer

Vad andra tycker om Renast Bil i Lidingö.
BMW Wolksvagen Mercedes Benz Nissan Audi